Po pierwsze, to kolejność cytatów jakie napisałeś jest niezgodna z ich chronologią. Zatem to Ty przestawiasz A na B.GacekCCM pisze:Obywatelstwo gracz MIAŁ już z samego faktu że urodził się w Polsce, chociaż Magnum próbował zaprzeczyć twierdząc, że "niekoniecznie".Najpierw piszesz A, a jak zostajesz ośmieszony, to zmieniasz zdanie na B i myślisz, że ludzie to łykną.Czyli nie jest prawdą że miałby je (patrz cytat wyżej), bo musieliby najpierw wybrać.
Nie jesteś wart dyskusji w takiej sytuacji.
Po drugie, mój tekst który zacytowałeś jako drugi (błędnie w kolejności) był jedynie hipotetyczną próbą potwierdzenia tego co napisał Cris.
Magnum najpierw napisał że to prawo nie obowiązuje, a potem że obowiązuje z wyjątkami. Ja swoje zdanie oparłem na jego pierwszej wypowiedzi. A że on sobie potem sam zaprzeczał no to cóż...GacekCCM pisze:Figa. Zaprzeczyłeś temu, że w Polsce nie obowiązuje prawo ziemi, tkwisz w tym śmiesznym stanowisku nie mając odwagi przyznać innym racji.
Wcześniej napisałeś że:GacekCCM pisze:W żadnym ze swoich twierdzeń nie miałeś racji.
[/quote]Czyli twierdząc że nie miałem racji w każdym zdaniu, a napisałem że miał obywatelstwo (to było jedno ze zdań), co sam wcześniej potwierdzałeś, automatycznie powodujesz że i ty nie miałeś racji. I do tego wysyłasz sprzeczne informacje.GacekCCM pisze:Otrzymał obywatelstwo polskie natychmiast po urodzeniu (polscy rodzice)...
edit:
uzupełniłem cytatami