Re: FMy

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: FMy

Post autor: Salas11 » 08 cze 2011, 22:27

Sammyy pisze:Irytuje mnie jest fakt, że zawodnicy czasami są niezadowoleni z rozmów motywacyjnych i trzeba klepać po ramieniu i przyznawać się do błędu bo inaczej się wypinają, mówią że nie chcą ze mną współpracować i żądają wystawienia na listę transferową. Trzeba więc uważać i wiedzieć na co można sobie pozwolić z konkretnym grajkiem.
Jak na konferencji pytają o niesprawiedliwe traktowanie piłkarza, to zawsze nie mam zdania :lol: Ale to jest właśnie realizm gry, że czasem kiepsko grający zawodnik zamiast posypać głowę popiołem i sprężyć się w następnych meczach, jeszcze strzela fochy i płacze że go źle traktuję. Tak by było za łatwo. Na ogół jednak jestem lubianym trenerem i wielu zawodników często ma mnie w swoich ulubieńcach. To później procentuje, bo są bardziej posłuszni mej woli :P Inna rzecz, że zawsze przy "drafcie" unikam piłkarzy z trudnym charakterem jak 'kapryśny', 'niesportowy', a w szczególności 'pozbawiony ambicji'. Czasem żal dupę ściska, że utalentowany zawodnik ma nierówno pod sufitem :roll: Najlepsi są zdecydowanie profesjonaliści :]

Wróć do „Hyde Park”