Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: petrdcm » 10 cze 2011, 14:39

sbQ pisze:
petrdcm pisze:
Co ty masz z tymi rundami, napisałem "sezon" a nie "rundę" czy jakiś tydzień czy dwa gdzie sobie naklepał statystyki na piknikach z niższej półki co rzutowało na jego całą ocenę.
Czyli Bayer, Schalke, BVB to pikniki z niższej półki? :lol: Nie mam więcej pytań.
Tu masz statystyki, co prawda one nie grają, ale zawsze to jakiś wgląd, dla kogoś kto nie oglądał systematycznie
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... ibery.html
:arrow: Bayer 2 rundę miał taką że wielu go jechało w pewnym momencie, zresztą i sam przez to był sam sobie winien że nie dogonił BVB
:arrow: Akurat na Schalke miał też jedną z najgorszych swoich not (4,5) mimo że samo Schalke przecież grało piknikowo w tym sezonie. W drugim meczu sobie nabił note (2,5, gdyby był z PL i tak dostałby punkt słabiej) z Shalke które już o nic i tak nie walczyło :lol:
:arrow: Poza tym, mówię o tym gdzie sobie nabił punktów (czyli Hoffenheim, St.Pauli czy Hamburger - spadkowicz i średniaki tabeli :lol: ), a nie epizodycznie przypadkiem coś mu się udało
bartbuks pisze:Te Twoje rzekome uzupełnienie to gdybanie, więc nie widzę sensu roztrząsania wątku. Sprawdź sobie reprezentacyjne doświadczenie składu na Polskę, sprawdź szeroką kadrę na CA, sprawdź poprzednie powołania. Ci zawodnicy nie mają szans jechać na jakikolwiek turniej z Albicelestes. To taki obwoźny gang, który Bielsa zebrał, bo ktoś sobie wymyślił sparingi na koniec sezonu.
:arrow: Potwierdzasz tylko moje tezy. Przecież wiem że szans nie mają, co nie znaczy że nie mogliby skutecznie zastąpić w określonych okolicznościach (szerzej opisałem to wyżej). Więc twój koment tu nic nie zmienia.
:arrow: To tak jak u nas, ktoś sobie wymyślił granie meczów o nic tyle że przez długo więcej niż koniec sezonu :lol:

Wróć do „Polska”