Re: Liverpool (zbiorczy)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: MGiggs » 11 cze 2011, 16:52

Moim zdaniem Torres grał lepiej w sezonie gdzie byl wicemajster.Chyba jednak Damianie nie powiesz mi że ofensywa nie była zależna od 2 graczy? Przypomnie Ci tylko że w sezonie z 2 miejscem znakomicie wręcz grał Skrtel.O ofensywie stanowiło 2 graczy, moim zdaniem Torres grał już dużo słabiej niż wczeniej mimo 18 goli, strzelal ale ogolnie nie prezentował się jak wczesniej,powoli kontuzje wyniszczały jego organizm,szybkosc gibkość. Chyba że chcesz stworzyć wizje że o sile The red w przodzie nie stanowiło 2 graczy, ok Twoje zdanie ja jednak widziałem to inaczej przez te lata i byłem pewny że wszystko zalezy od formy i zdrowie SG i Torresa. SG w sezonie 09/10 strzelił 7 bramek ligowych mniej niż rok wczesniej, czyli dochodzimy do wniosku że mniej goli tej 2 plus gorsza gra ogólnie i spadek o 5 pozycji w tabeli. Brakowało Wam dobrych klopaczy ktorzy by robili punkty.
W MU jak się połamał Roo i złamał Valencia był Nani,Berbatov czy Groszek, wczniej każdy odciążał Ronaldo. w The Reds czegoś takiego nie było.

Wróć do „Anglia”