A gdzie ja ciągle piszę, że Liverpool jest słaby? Bo napisałem, że nie bardzo wiem poza kasą czym się Clichy kieruje chcąc odejść z Arsenalu do Liverpoolu? No sorry spójrz 5 sezonów w tył i co by nie mówić o Arsenalu to jednak prezentują się lepiej od was, już nie mówiąc o ostatnich latach, oni wciąz grają regularnie w fazie pucharowej Ligi Mistrzów, a was tam w ogóle nie ma.Kamil, równie dobrze ja mogę zapytać, co Ty chcesz osiągnąć pisząc coraz częściej o tym, jaki to Liverpool jest słaby.
No i dlaczego mam nie wspominać o bardzo dobrej drugiej części sezonu? Wygrane z Chelsea, United czy City to małe sukcesy, które miały naprawdę duże znaczenie dla każdego kibica Liverpoolu, bo pokazały, że ta drużyna z Dalglishem na ławce i z właścicielami, którzy są chcą przywrócić klub na szczyt, naprawdę idzie w dobrym kierunku.
Nie wiem o co Ci chodzi ja tylko stwierdzam fakty. To, że teraz powoli wychodzicie z kryzysu i wygląda na to, że zaczynacie iść w dobrą stronę to jednak dopiero początek i na ten moment taki Arsenal jest imho dalej bardziej atrakcyjny dla zawodników niż wy.
To wszystko, podsumowując po prostu wypadliście z topu Premiership i nie widzę na razie powodu żeby was tam ponownie stawiać.