Re: SSC Napoli (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: SSC Napoli (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 11 cze 2011, 19:31

Ale takich sezonów jak Cavani obecny Szwed rozegrał kilka
Tylko w jednym miał takie statystki jak Cavani w tym. Ten ostatni w Interze. Tak Zlatan strzelał w okolicach 15 goli w lidze. Jest wybitnym napastnikiem, ale nie wybitnym snajperem. Pod tym względem Cavani go zjada.
Zresztą pisanie, że udowodnił swoją wielką klasę w JUVE jest jednak na wyrost.
Cytaty proszę o Boatengu. Większość kibiców z tego formu jawnie piszę, że Boateng to gracz o wiele słabszy od tych graczy i że potrzebujemy kogoś o WIELE lepszego od niego. Z tego co pamiętam to z Wilmore miałeś dysksuję pomiędzy Melo-Boateng,
Wilmore zawsze wtrynia do wszystkiego Melo. A ja o Boatengu napisałem jedynie, że to fajny wszechstronny gracz, który może być bardzo pomocny w każdym elemencie gry, dzięki czemu zostałem zapamiętany przez Wilmora jako krytykant :lol:
to nie będę mówił co się działo u Was w temacie po transferze Melo, Diego i po kilku pierwszych meczach sezonu, czy o ubóstwianiu Giovinco.
A oglądałeś swój zespół w Serie B? Wiesz co to znaczy gdy oglądasz nędze przez 5 lat i nagle coś wygląda z goła odmiennie. Wtedy każdy nawet skończony pesymista zacznie myśleć, że teraz będzie już tylko lepiej. Zresztą rzeczywistość nas nauczyła pokory w międzyczasie.

Wróć do „Włochy”