Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: rkoeman » 11 cze 2011, 23:09

Kamil232 pisze:Ja dream temu nie pamiętam bo miałem 6 lat w 94 roku w związku z tym chciałem się spytać czy tamten zespół jak mu nie szło również zachowywał się tak buracko jak obecna Barcelona? Czyli wymuszenia żółtych kartek, symulacje, cała drużyna wokoło sędziego, prowokowanie rywali?
nastepny uwierzyl w brednie mourinho

ogladales wszystkie mecze z 4 wiosennych gran derbow? jezeli tak to jakim cudem nie zauwazyles kladacego sie di marii, koszacego wszystkich rowno z trawa pilkarzy realu oraz ciaglego skakania do sedziego?

chyba ze nie ogladales i nie mamy o czym dyskutowac :)

dr football - pomyliles sie mysle mylac mnie z gowniarzem ktory napina sie w necie a na zywo go nie ma. to wielkie pudlo. to ze bronie barcelony przed atakiem bezmozgiej masy ktorzy wierza w brednie kogos takiego jak mou nie oznacza ze jestem taki jak oni

widze bzdure to ja komentuje. tak to dziala. widze trolla ktory sie strasznie napina to proponuje by wpadl obejrzec z nami mecz. to wszystko

w 1991 roku widzialem pierwszy mecz barcelont na stadionie. tak sie sklada ze byl to mecz z realem w madrycie przed ktorym to pilkarze realu robili to co beda robili ponownie w tym roku czyli szpaler. uwierz mi ze mam uczulenie na galopujaca glupote i hejtersow ktorych tworzy internet. dlatego ostatnimi czasy tak rzadko czytuje to forum mimo ze wiekszosc ludzi jest tu na poziomie ktory niestety psuje garstka malo rozgarnietych dzieciakow

Wróć do „Hiszpania”