Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 11 cze 2011, 23:57

A kto od nas weźmie Mottę za 5 baniek?
Malaga jest nim ponoć zainteresowana. Zawsze to araby, więc może "zaszaleją" :lol:
a który lepszy? Chyba na dzień dzisiejszy stawiałbym na Vargasa, zna ligę, sprawdził się w niej.
Ja bym brał Vargasa bo go najbardziej lubię. Zna ligę i bo jest jednak odrobinę lepszy niż Bastos (przynajmniej mi się tak wydaje)

Odnośnie Marchisio to ja go średnio widzę na Dm'ie, ale nie dlatego, że jest za słaby w odbiorze czy że za mało pracuje. Melo lepiej trzyma pozycję tego ostatniego i potrafi rywala bardziej zdominować pod kątem fizycznym. Inna sprawa, że taki Ferguson na Dm'ie stawia na Carricka czy Flechera, do których Claudio dość podobny jest. Wszystko zależy od trenera, a jak konkretnie chce to ustawić Conte nie mam pojęcia.

Natomiast w kontekście Gio, to w tym 4-4-2 wbrew pozorom może się dla niego miejsce znaleźć. Media piszą, że skrzydła mają być bardzo wysoko ustawione i marzenia senne Antonio o Riberim czy Nanim tu pasują. Inna sprawa, że ja Gio powinien grać w centrum ofensywnej pomocy. A tu miejsca mu nie znajdziemy raczej.
4-4-2 lub 4-3-3. Za tą drugą by przemawiało zainteresowanie Inlerem
mi się coraz bardziej wydaje, że jakby Inler przyszedł to byśmy się pozbyli i Sissoko i Melo i 3 środkowych grać nie będziemy.

Wróć do „Włochy”