Re: Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Asteniu
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Hiszpania - Transfery (zbiorczy)

Post autor: Asteniu » 14 cze 2011, 15:53

Dzidek_ pisze:Wychodzi na to, że malagijskie szejki stąpają po ziemi najmocniej ze wszystkich. Trener z wyższej półki, dobre, ale nie przepłacone transfery, stawianie na pracę z młodzieżą. Jeśli nie zaczną wydziwiać, czołówka ligi powiększy się o kolejną drużynę.
Jeżeli Malaga zrobi transfery które chcę to będą mieli naprawdę świetną pakę. Jedną nogą u nich jest już Joaquin, a trwają rozmowy na temat Toulalana i Lucho Gonzalez'a. W tych dwóch ostatnich przypadkach nie podoba mi się to że jak przyjdą to znacznie spadnie szansa na grę w pierwszym składzie Camacho, a przecież poszedł do Malagi po to aby się rozwijać, czyli grać.
RealFan pisze:A Atletico coś kombinuje z Valero, bo As pisze, że jego agent pojawił się na VC. No co oni ogłupieli, chcą wychowanka Realu, żeby im sabotował grę? :P
Valero byłby świetnym transferem. Umiejętności na duże i bardzo dobrze zna się z Manzano więc niemal pewne jest że w Atletico sprawdził by się. Problemem jest cena. Mam nadzieje że uda nam się zejść do maksimum 15 mln euro. Oddać im kogoś z zestawu Raul Garcia, Paulo Assuncao czy Juan Valera i obniżyć koszta o kolejne miliony.
RealFan pisze:Właśnie, miałem jeszcze zapytać.Co będzie z Asenjo? Zdaje się, że on był tylko wypożyczony do Malagi, a tam miał ogromne problemy z kontuzjami. Dawno nic o nim nie widziałem. wróci, czy już został skreślony pomimo bardzo prawdopodobnego odejścia De Gei? Tak mi się przypomniał jak dziś czytałem plotunie o Diego Lopezie.
Kontuzji w Maladze to on nabawił się jednej. W Atletico w prawym kolanie poszły mu wiązadła i kiedy wrócił do gry Atletico wypożyczyło go na pół roku do Malagi. Pech chciał że po jakiś 6 meczach w Maladze ponownie w tym samym kolanie zerwał wiązadła i automatycznie wypożyczenie zostało przerwane i powrócił on do Madrytu. Atletico go nie skreśliło, choć nie jest on 100 % pewniakiem do zastąpienia de Gei. Z nim wiąże się ryzyko. A plotki na temat Lopez'a to odnośnie transferu do Atletico, czyli Asenjo + 4 mln euro ?

Wróć do „Hiszpania”