Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Il Padrino
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Il Padrino » 15 cze 2011, 16:44

mete pisze:
Co wy wszyscy z tym El Shaarawy? Aż tak się chłopak rozwinął? Widziałem go trochę ponad rok temu, ale z tego co zaobserwowałem, to wydawało mi się, że to jednak kolejny talent w stylu Forestieriego - czyli, PONOĆ wielki.
Kluczowy grać Genui, króra rok temu wygrała o ile mnie pamięć nie myli Campionato Primavera. W tym roku kluczowy grać Padovy(7 bramek w 25 meczach), która do końca(w barażach) walczyła o awans do Seria A. Wybrany najlepszym młodym graczem w Seria B. Ma 19 lat co jest rzadkością we Włoszech by w takim wieku być tak kluczową postacią nawet w Seria B. IMHO świetny ruch zwłaszcza, że chce go Inter też a za rok może być o wiele droższy.
Bycie kluczowym graczem w Primaverze o niczym nie świadczy. Wybrany najlepszym młodym graczem w Serie B? Wg kogo, czego? Nic się nie przypieprzam, bo życzę jak najlepiej - w końcu będzie to z korzyścią dla reprezentacji - po prostu się zdziwiłem, że jednak może coś z niego będzie, bo już spisywałem na straty tego grajka, jak wspomnianego Forestieriego i wielu innych Di Gennarów. Swojego czasu był też w Serie B, młody zawodnik, który wyglądał świetnie, grał w Treviso koncertowo, a dzisiaj sam nie wiem, co się z nim dzieje - Andrea Russotto.

Wróć do „Włochy”