Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: MazurXIII » 16 cze 2011, 16:43

Heheheh - o piciu wody w upały wspomina człowiek piszący o powrocie Mourinho?Dobre.Lekarzu lecz się sam.Krótka zajawka na wasze tematyczne strony - to już nie Bielsa tylko Capello (n-c) :D albo V-B (który na 100% zostaje w Porto - nie ma bata)...skończy się na daniu szansy Baresiemu :twisted: Mam z was niby polewkę,ale tak na prawdę jest mi was żal - Z Interem dzieje się dokładnie to samo co z Milanem po 2007r - pisałem,wskazywałem na oczywiste analogie - byłem wyśmiewany...i komu jest teraz do śmiechu,hmm?Potencjalna utrata kręgosłupa drużyny (Sneijder-Eto'o),taki dyshonor jaki czyni wam Bielsa nie wspominając o Leo (Moratti powinien zacytować Małeckiego i zapytać 'Kim ty ku$%@ jesteś')...Ktoś mi zarzucał,że tracę kontakt z rzeczywistością jeśli chodzi o pozycję Calcio we współczesnym footballu (przy okazji plotek transferowych ACM) i najwyraźniej miał rację,bo jeśli w było nie było najlepszym klubie włoskim,który jeszcze rok temu był najlepszy na świecie odchodzą takie cyrki...źle się dzieje w państwie duńskim...

Wróć do „Włochy”