Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Dr.Football1 » 18 cze 2011, 13:40

Kucka jest mniej fizyczny niż Van Bommel, też nie jest takim przecinakiem. Za to jest bardziej techniczny, dużo bierze na siebie w rozegraniu i ogólnie sprawia wrażenie zawodnika zdolnego do trzymania kontroli w środku pola.
Zgadzam sie w 100% Oczywisie Kucka nadalby sie na ta pozycje,ale jak dla mnie troche by go bylo szkoda. Za duzo do zaoferowania ma ofensywie moim zdaniem. Zreszta juz wczesniej wspominalem,ze dla mnie to jest idealny MC do systemu 4-4-2.

A co do fizycznosci,Juraj to rowniez atleta. Tak powinien wygladac kazdy sportowiec. Jego sylwetka przypomina mi aktorow z filmow o greckich bogach.

Obejrzyj mete mecz Slowakow z Wlochami z MS. Zobaczysz jak Juraj osmieszyl cieniasa Montolivo i cala reszte makaronskiej pomocy :wink:

Kupcie Kucke,Hamsika i Witsela,wprowadzcie Verdiego do skladu i przez najblizsze 5 lat cieszcie sie corocznym Scudetto.

Dlaczego ja jeszcze nie jestem skautem Atletico ? :lol: W taki sposob Kucka przeszedlby na Calderon ze Sparty za smieszne pieniadze i wszyscy byliby zadowoleni...

Wróć do „Włochy”