Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 736

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: mete » 18 cze 2011, 13:58

Nie jest powiedziane jeszcze Dr.Football1 gdzie Kucka miałby w przypadku transferu grać, ale wolałem zapytać gdzie mógłby Ciebie bo wiem, że go obserwowałeś. Możliwe, że za rok dopiero do nas trafi. Jeżeli patrząc na twoją charakterystykę to idealnie pasuję na następcę Gattuso, co mnie cieszy, bo ktoś taki jest nam potrzebny. Co do następcy Bommela to liczę, że może Strasser jest tym kimś. Choć z tego co czytałem to Galliani ma naciskać na transfer Słowaka już w tym okienku.

Agent El Shaarawy'ego potwierdził, że umowa jest zawarta. Oficjalnie wszystko będzie gdy Faraon przejdzie badania a ma to nastąpić ma maturze. Mam nadzieje pooglądać go w meczach przedsezonowych.

Jeszcze Hamsik, może Ganso plus jakieś mniej głośne transfery do skompletowania kadry(Astori, Kucka), pozbycie się Oddo, być może sprzedaż Urbyego, Flaminiego i na co niechętnie patrze Cassano i możemy zaczynać sezon.

BTW - Pato z Baśką w Brazylii. Fajne zdjęcia krążą po sieci choć na złość fanom nie ma Baśki w bikini. Ciekawe czy w przyszłym roku będą efekty wycieczki.

Wróć do „Włochy”