Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MazurXIII » 19 cze 2011, 13:15

Mentor pisze:
Wilmore pisze:
MazurXIII pisze:coś czuję,że Chilijczyk jest sprowadzany właśnie na pozycję napastnika
No przecież to jest oczywiste :>
MazurXIII pisze:Czyli Pedro lub Villa ława/rotacja?Raczej nie płaci się circa 40 baniek za rezerwowego...
Wiem, że trudno Ci to zaakceptować, ale Sanchez w momencie podpisania kontraktu nie posadzi na ławce kogokolwiek. Jeżeli natomiast jest tak dobry jak niektórzy piszą to nie widzę problemu w tym, aby wygrywał rywalizację z Villą czy Pedro. To jednak Chilijczyk będzie na starcie musiał udowadniać swoją klasę a nie tamci dwaj.
Źle mnie zrozumiałeś.Wobec odejścia Bojana upatruję w Sanchezie zmiennika Messiego na środku waszego ataku jako tzw. wolny elektron (charakterystyką Alexis tu pasuje - niektórzy już w nim widza drugiego Messiego :lol: ).Na skrzydłach macie Pedro/Villę i Affelaya do rotacji...Chyba,że Villa będzie zmiennikiem Argentyńczyka?40 baniek za rezerwowego...mocarstwowy gest,na który nie było stać nawet Pereza w okresie świetności...
Z drugiej strony - odkładając wszelkie emocje na bok - szykuje się jednak ławka dla Pedro...kurczę,zastanawia mnie jak to wasz treneiro poukłada,biorąc pod uwagę,że niektórzy sądzą,że przyjdzie Sanchez i Rossi,a personalnie Barca posiada jeden z najlepszych ataków świata już teraz...

30 baniek z 45 out,czyli Barca odpuszcza Cześka...Galliani działaj ;),a ty Mentor szykuj kasę na wódkę.

Wróć do „Hiszpania”