AS Roma (zbiorczy)

Uchi_UfFy

Post autor: Uchi_UfFy » 23 kwie 2005, 11:27

Tak, masz rację...nie tak dawno Roma grała bez Tottiego.Tak wyglądała w tamtym meczu pomoc, oraz oceny od LGDS :

30 Mancini A. - 6
37 Marsili M. - 5
15 Dacourt O. - 6
23 Aquilani A. - 6

Jak pamiętamy Roma strzeliła wtedy 3 gole, czyli potencjał ofensywny bez Tottiego nie jest najgorszy.Szkoda aż 5 meczy, ale Fransesco złożył odwołanie od kary.Żeby chociaż na Derby d'Roma wrócił :!:

A jeszcze chciałem nawiązać do transferów, bo zapomniałem o niektórych.Pani Sensi powiedziała, że celem treansferowym na nowy sezon jest ... Claudio Pizzaro z Bayernu, za którego Roma jest gotowa wyłożyć ok. 7 mln €.Jak dla mnie strzał w dziesiątkę.Wtedy Ze Roberto czułby się raźniej u nas, nie było by takiego żalu po Cassano, ale to tylko spekulacje.Jeszcze prowadzone są rozmowy z agentem Samii Hyypii z Liverpoolu...ktoś taki by nam się przydał.Także inny z Pizzarów, David z Udine jest w orbicie zainteresować GialloRossich.Sam zawodnik jeszcze nie sprecyzował swoich planów na przyszłość. Są pogłoski o Johanie Vogelu z PSV, Bovo z Lecce, Corradim z Valenci, ale to narazie wszystko niepewne.Znajdą się pieniądze ze sprzedarzy Dacourcta i Dellasa, więc napewno Roma dokona jakiś transferów :!:

A co do meczu z Sampą...Oj ja po tym meczu nie liczę na wiele.Roma w kryzysie gra u drużyny która jest na miejscu premiowanym eLM.Jednak patrząc optymistycznie, to zremisowali z słabą w tym sezonie w Serie A Parmą, więc coś podpowiada, że Roma ma szansę na zwycięstwo.Jeśli nie teraz to kiedy ? Forza Roma :!:

Pozdro ZZ :).[/quote]

Wróć do „Włochy”