Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 23 kwie 2005, 11:29

metol pisze:Mam nadzieje ze tak będzie... Przecież ManU jest duzo gorsze od Arsenalu, grają brzydszą i chamską piłke, gwizdnęli Rooney'a z Evertonu i w ogóle są jak papier toaletowy :lol: A poza tym to wygrał z nimi Everton :lol: :lol: :lol:
No widzisz, a ja sądzę, że Liverpool jest dużo lepszy niż Everton i to oni powinni zajmować 4 lokatę w tabeli Premiership! Mieli wielkiego pecha w tym sezonie, gnębiły ich kontuzje. I nawet bez zawodników takich jak Xabi Alonso, Cisse, Morientes zaszli tak daleko w CL. A Everton mógł się skupić jedynie na rozgrywkach ligowych. Fakt sprzedał Rooneya, Gravesena, ale czy to akurat spowodowało, że "The Toffies" grają lepiej? Nie sądzę! Ale ja się cieszę, że (jak to nazwałeś) ManU gwizdnęło Wam Rooneya. Pewnie płakałeś w poduszkę jak się o tym dowiedziałeś :wink: Przypominam Ci również, że w meczach pomiędzy w/w drużynami padały wyniki:
ManU - Everton 0:0, 2:0 i 0:1! Więc kto jest lepszy w ogólnym rozrachunku? Może Everton :twisted: ?
Manchester United gra chamską i brzydką piłkę? A Everton gra jak aniołki :wink: , tak samo jak Arsenal? Nie rozśmieszaj mnie. Gdy liczy się każdy punkt to zespół walczy na maxa.
Peace

Wróć do „Anglia”