Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1316

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: gilardino11 » 20 cze 2011, 10:46

Tak jak już pisałem jestem przekonany, że stać nas na tych dwóch graczy i na 99% jestem przekonany, że obaj do nas trafią. A w gotówce nie wydamy na nich więcej niż 40 mln. Nie po to mamy Łysego, żeby przepłacać.
Ja rozumiem że Ty wierzysz w umiejętności negocjacyjne Gallianiego ale spokojnie. Za 17 letniego Pato daliśmy 20 milionów dolarów. Nie uwierzę póki nie zobaczę jak Milan zapłaci za Ganso jedyne 20 milionów Euro. To jest po prostu nie realne. Gazety niech piszą co chcą. Dla was oczywistym jest że tego Hamsika będzie łatwo wyjąć z tego Napoli :?: Skąd możemy wiedzieć że w ogóle oni są zainteresowani Antonio. Dodatkowo nie wiem czy Laurentis chce płacić zawodnikom kontrakt roczny na poziomie 4 milionów euro a na mnie Cassano się nie zgodzi. Marek w żadnym wywiadzie nie wyraził chęci odejścia z Neapolu. Na czym Galliani miałby zmniejszyć wartość transferu. Napoli ma się dobrze finansowo, zagrają w Lidze Mistrzów, Marek wyraża chęć pozostania w klubie, Laurentis nawet nie chcę słyszeć o odejściu największych gwiazd więc jak nie rzucimy zaporowej ceny za Marka 30-35 milionów euro to nie ma tematu i można zacząć rozglądać się za Witselami i innymi wynalazkami. To nie jest sytuacja Ibrahimovicia gdzie klub chciał się go pozbyć, trener go nie chciał i on sam miał dość Barcelony.

Wróć do „Włochy”