Ja również o takiej kwocie słyszałem.do tej pory zawsze słyszałem o sumie 3,5 mln.
albo Milan mu dopłaci resztę
Cassano nie jest pomocnikiem tylko napastnikiem. Jest za mało dynamiczny i za mało biega żeby grać w środku pola. Na tą chwilę na tym forum trochę na siłę wciskamy Antonio do Neapolu gdzie prawdopodobnie przy przyjściu Lameli i tak nie grałby w pierwszym składzie. Gdzie tu sens
mete, piszesz że były jakieś pojedyncze wywiady o tym że Marek może jednak chciałby odejść. Ale to tylko media, to może być jedna plotka puszczona przez Tuttosport czy inną gazetę. Laurentis od końca sezonu powtarzał że nie osłabi zespołu a jeszcze postara się go wzmocnić. Żaden z wielkiej trójki nie dostanie zgody na transfer. Co może go przekonać
Co do Ganso. W tej chwily negocjuje się Real o Neymara i nie mają najmniejszego zamiaru zejść poniżej 40 milionów Euro. Paulo nikt za 20 milionów nie puści i tyle. To nie jest sytuacja Kaki że kupiliśmy ciekawego chłopaka za 8 milionów który miał w przeciągu kilku lat okazać się strzałem w 10. O Ganso mówi się od pół roku i jestem pewien że nie tylko Milan go obserwuje a kontuzje jego tylko trochę odrzuciły potencjalnych kupców. Nie patrząc na koszta ten transfer to wielkie ryzyko. Chłopak już miał poważną kontuzje, co chwile łapie następne urazy. Jakoś nie chce mi się wierzyć że Łysy aż tak zaryzykuje i kupi kota w worku za 20-30 baniek.