Oni tą kasę oddają od dobrych kilu sezonówmete pisze:Zaragozza ma nam oddać kasę za Oliveirę
Zobaczymy jak Ganso zagra na Copa America. Jeśli będzię gwiazdą jego wartość będzie wynosiła ok 28 mln euro(do tego dojdą kluby które będą się nim interesować). Gdy Ganso zagra piach cena będzie ok. 20 mln. Myślę, że jak chłopak przyjdzie do Milanu to dopiero ok 25 lipca.
Co do Hamsika. To sprawa wygląda tak. Walczą o Vidala, Banegę i Lamelę(choć o tego znacznie mnie). Jak Napoli rzeczywiście ma w głowie mistrzostwo to nie zgodzi się na ofertę Cassano + 13mln za Hamsika. Przecież każdy kto zna się na interesach nie zgodziłby na coś takiego. Jeśli Milan nie zacznie się interesować alternatywą dla Hamsika to jego cena nie spadnie.
W Ganso i Hamsika w to okno nie wierzę. Bo po co by było podpisywać kontrakt z Seedorfem
Dziwi mnie, że Milan się nie interesuje Hazardem. Piłkarze Lille są tanio do wyciągnięcia. Szkoda, że nie dołączył do nas Cabaye.
"Z dużej chmury mały deszcz" - mam nadzieję, że to przysłowie nie będzie dotyczyło Milanu po mercato.