Re: Domek nr 10 (temat luźny)

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: petrdcm » 22 cze 2011, 2:45

Salas11 pisze:Więc zacytuj te rzekome "wyśmiania" w domku (żeby jeszcze większego burdelu tu nie robić) i napisz pod spodem oficjalne zapytanie, czy faktycznie celem tychże osób była szydera pod moim adresem, czy może tylko tak to zinterpretowałeś nie dopuszczając do myśli innych opcji, co byłoby bardzo typowe dla Ciebie. Jeśli te osoby odniosą się zgodnie z Twoimi przypuszczeniami, przyznam Ci rację. Jeśli jednak nie, na pajaca którym mnie dziecinnie nazwałeś wyjdziesz Ty.
Proszę bardzo. Od razu z komentarzem. Napisałeś że zinterpretowałem to jako "szydera", otóż nie bez powodu, bo ty sam określiłeś to jako "nagonka". Wiec jakiekolwiek będą odpowiedzi userów, to nadal Ty będziesz pajacem, ja tylko wyraziłem opinię na podstawie twojego zdziwienia i słowa "nagonka" którego to ty użyłeś jako twoja interpretacja. A zatem moja była niczym innym jak tą samą interpretacją tylko ubraną w komentarz.
Salas11 pisze:
sbQ pisze:Tak tak, o Ciebie chodzi (tu wyobraź sobie jak palcem na Ciebie wskazuję). :lol:
Dr.Football1 pisze:Salas jest znanym spamerem i rozmywaczem. Na szczescie moderatorzy juz maja go na oku :lol:
Ej, co jest? Co to za nagonka? :roll:
bartbuks pisze:Chyba na czoko-oku :rotfl: :haha: :rotfl2:
:shock:

Wróć do „Hyde Park”