Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Domek nr 10 (temat luźny)

Post autor: Salas11 » 22 cze 2011, 3:34

petrdcm pisze:
Dr.Football1 pisze:Juz napisalem w temacie Lecha. Petr,nie przesadzaj.
Nie przesadzam, użyłem tylko kontrargumentu zgodnie z jego taktyką bo sugerował że Arek coś tam napisał o mnie. A jak się okazuje tu było Was aż trzech ad. Salasa jednocześnie.
Porównujesz to, jak Arek prostował Ci banalne dla niektórych sprawy w wątku Lecha do tej wyjaśnionej już chyba sytuacji z rzekomą "szyderą"? :shock: Aaa, był jeszcze bartbuks :angry2: Tak, ten to mnie nie trawi zupełnie.
petrdcm pisze:Poza tym twoja opinia jest dla mnie zero warta bo wiem że mimo niechęci do niego to bardziej sympatyzujesz z Salasem i jego frakcją. Więc trudno o inną odpowiedź niż ta którą podałeś. Co nie zmienia faktu że w warunkach obiektywnych seryjnie z niego zadrwiliście.
Aż na tyle jesteś zdesperowany, że będziesz teraz wmawiał osobom trzecim, jak by mnie oceniły w warunkach obiektywnych? :o Nieźle... Kto broni Doktorowi pisać o mnie źle jeśli faktycznie tak mysli? Może teraz wymyślisz, że jest pod presją, bo wie że to przeczytam?
petrdcm pisze:Żartobliwie czy nie, nie zmienia to faktu że on sam się zdziwił.
Doktorku, spasuj. Petr lepiej od Ciebie wie czy ze mnie zadrwiłeś czy nie. Wie że była szydera i wie że się zdziwiłem. To inny poziom wtajemniczenia, choć jestem rad, że nie dane mi go będzie nigdy osiągnąć :lol:
petrdcm pisze:Nikt się nie śmiał, tylko głupkowate dowcipy. Logika = 0 :haha:
I Ty śmiesz innym wytykać brak logiki? :o
arek_ahig pisze:Nawet ja szczerze powiedziawszy do Salasa nic nie mam. :mrgreen:
Na poczatku jego przygody z forum czyms mi podpadl, dlatego podchodzilem sceptycznie do jego osoby, ale generalnie to juz nie pamietam nawet, co to bylo. :mrgreen:
No trochę tego było, Ty też nie dałeś się poznać z tej lepszej strony więc nie wytykaj :P
arek_ahig pisze:W sumie wystarczajacym powodem moglo byc to, ze jest kibicem Interu. :lol: :P
Powszechnie znana jest Twoja niechęć do Interu, więc to mogło zaważyć. Niemniej dogaduję się z fanami Juve czy Milanu, przynależność klubowa inna niż moja nie sprawia mi problemu :wink:
Ostatnio zmieniony 22 cze 2011, 3:39 przez Salas11, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”