Porównujesz to, jak Arek prostował Ci banalne dla niektórych sprawy w wątku Lecha do tej wyjaśnionej już chyba sytuacji z rzekomą "szyderą"?petrdcm pisze:Nie przesadzam, użyłem tylko kontrargumentu zgodnie z jego taktyką bo sugerował że Arek coś tam napisał o mnie. A jak się okazuje tu było Was aż trzech ad. Salasa jednocześnie.Dr.Football1 pisze:Juz napisalem w temacie Lecha. Petr,nie przesadzaj.
Aż na tyle jesteś zdesperowany, że będziesz teraz wmawiał osobom trzecim, jak by mnie oceniły w warunkach obiektywnych?petrdcm pisze:Poza tym twoja opinia jest dla mnie zero warta bo wiem że mimo niechęci do niego to bardziej sympatyzujesz z Salasem i jego frakcją. Więc trudno o inną odpowiedź niż ta którą podałeś. Co nie zmienia faktu że w warunkach obiektywnych seryjnie z niego zadrwiliście.
Doktorku, spasuj. Petr lepiej od Ciebie wie czy ze mnie zadrwiłeś czy nie. Wie że była szydera i wie że się zdziwiłem. To inny poziom wtajemniczenia, choć jestem rad, że nie dane mi go będzie nigdy osiągnąćpetrdcm pisze:Żartobliwie czy nie, nie zmienia to faktu że on sam się zdziwił.
I Ty śmiesz innym wytykać brak logiki?petrdcm pisze:Nikt się nie śmiał, tylko głupkowate dowcipy. Logika = 0
No trochę tego było, Ty też nie dałeś się poznać z tej lepszej strony więc nie wytykajarek_ahig pisze:Nawet ja szczerze powiedziawszy do Salasa nic nie mam.![]()
Na poczatku jego przygody z forum czyms mi podpadl, dlatego podchodzilem sceptycznie do jego osoby, ale generalnie to juz nie pamietam nawet, co to bylo.![]()
Powszechnie znana jest Twoja niechęć do Interu, więc to mogło zaważyć. Niemniej dogaduję się z fanami Juve czy Milanu, przynależność klubowa inna niż moja nie sprawia mi problemuarek_ahig pisze:W sumie wystarczajacym powodem moglo byc to, ze jest kibicem Interu.![]()