Nie wiem po co to robisz petr. Nie masz racji.petrdcm pisze:Tyle że te przykłady które później podałeś (jak np. ten marketing cośtam) faktycznie się nie tyczą tego o czym piszemy, natomiast ja podałem to które jest klubem o którym jest mowaczeher pisze:To, ze widnieje nazwa. Nie znaczy, ze tyczy sie klubu sportowego jak np Lech/Amica (KKS)![]()
Nie wiem czy wiesz, ale od początku to samo mówię że grają na tej licencji. Opisałem wszystko wcześniejczeher pisze:Druga rzecz... nie wiem co chciales osiagnac jak nawet pyry mowia, ze graja na licencji i nr Amici![]()
Ale ponieważ pojawiały się twoje wpisy wcześniej, to albo pisałeś komentarze nie czytając odnośnie czego piszesz, albo masz krótką pamięć![]()
Wkładem A była m.in. licencja, wkładem B była m.in. nazwa. Powstała spółka KKS Lech Poznań SA jest czymś nowym powstałym w wyniku fuzji, ale historycznym kontynuatorem Lecha a nie Amiki.
Lech gra na licencji Amiki a nie że Amika na licencji Lecha, wniosek jest logiczny. Lech jest klubem, Lech gra. Amika miała licencje którą dostał Lech w wyniku umów.
I tu wracamy do początku, kilku userów zrobiło sobie na wczoraj avatary i podpisy z okazji powstania Amiki, i przypisywało Amice sukcesy Lecha, te ostatnie mistrzostwo, jak i te historyczne puchary. Mimo że to KKS LP SA jest tą nową spółką i on kontynuatorem osiągnięć a nie Amika.
Numer krs z rejestru, ktory podajesz dotyczy spolki-matki. Amica Sport Sportowa Spolka Akcyjna byla spolka-corka, odpowiedzialna za funkcjonowanie klubu, ktora w 2006 roku zmienila nazwe na KKS Lech Poznan SSA (obecnie SA).
Jak idziesz tak w zaparte, to zadaj sobie troche trudu i zdobadz Monitor Sadowy i Gospodarczy (nr 125/2006 z dnia 29 czerwca 2006). Tam bedziesz mial wszystko czarno na bialym.
Wszystko co podalem jest prawda i raz kolejny chce podkreslic, ze niepotrzebnie brniesz w ten spor, zwlaszcza ze nie wiedziec czemu probujesz negowac FAKTY.