Też mi przypadła do gustumete pisze:Kajo jak ci się podoba Ostatni Don? Ja ostatnio skończyłem czytać i całkiem mi się podoba. Może nie ma takiego klimatu jak Ojciec Chrzestny moim zdaniem, ale trzyma poziom. Czytałem również 6 grobów do Monachium i jest naprawdę fajna. Czytałeś może kontynuacje Ojca Chrzestnego napisane przez Widnenberga?
Dzięki za recenzjękrzychu212 pisze:Przeczytałem 2033 i jest moim zdanie bardzo dobra, czasem może Glukhovsky troszkę przynudza, szczególnie jak jest moment drogi ze stacji na stacjęKajoFC pisze:Na urodziny dostałem od znajomego "Metro 2034" autor Dmitry Glukhovsky, z tego co wyczytałem jest to II cześć, a I to "Metro 2033" zetknął się już ktoś kiedyś z tym tytułem ??ale generalnie polecam jak najbardziej :d No i świetne zakończenie, na serio takie którego ciężko się spodziewać. A 2034 miałem przy łóżku i nawet ze 4 rozdziały przeczytałem, ale to nie to samo, a poza tym nie ma głównego bohatera z pierwszej części i jakoś tak nie wciąga.
Przypadkowo trafiłem na tego gifa i nie mam pojęcia z jakiego filmu pochodzi, ale wrzuciłem se go do podpisu ze względu na "krasnala"moja_stopa pisze:Kajo, co to za gifa masz w podpisie? w sensie z jakiego filmu? lubię krasnala po "Grze o tron"