Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2415
Kontakt:

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Kluchman » 23 cze 2011, 23:27

(L)oczkerson pisze:Jeśli Real nie jest zainteresowany to jest na Kuna szansa.
Ja sądzę, że Real jest zainteresowany i to dość poważnie. Na razie są tylko przesłanki typu np. wypowiedź Maradony czy zamieszanie z Adidasem + lanie wody przez pismaków, ale o tym nie tak dawno pisałem. To trochę śmieszne, ale niektórzy zaczęli powoli pisać o Aguero w Realu jeszcze na sporo czasu przed końcem sezonu. Konkretów nie ma, ale moim zdaniem będą. Kogut to tylko jakaś dziwna odskocznia na tyle nielogiczna, że na dzień dzisiejszy nie traktuję jej poważnie. W najlepszym wypadku opcja B. Może się zdziwię, lecz sądzę, że Real zacznie szybko działać w tej sprawie, ale jeszcze nie w najbliższych dniach. Zwleka tylko z powodu, że ma teraz za dużo zawodników i najpierw ktoś musi odejść. Varane to była wyjątkowa sytuacja, bo do szybkiego działania zmusiły okoliczności. Bierzesz albo za kilka dni zawodnik ląduje w Paryżu.

Na temat Kuna w Juventusie już raz pisałem i moje zdanie w tej kwestii się nie zmieniło. Nie sądzę by była to dla niego na dzień dzisiejszy na tyle ciekawa oferta, aby zdecydował się na transfer. Najwyżej tu też się zdziwię. Jak sprawa będzie się bardzo przeciągać, a Juventus zdecyduje się podnieść swoją ofertę do tych 45 mln to może... Taniej nie odejdzie. Nie ma aż takiej presji na Atletico. W skrajnym wypadku sprawa powróci za rok.

Ps. Czemu cały czas piszesz "JUVE"? :P

Wróć do „Włochy”