CM 2001/2002

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Juras_InterFan » 23 kwie 2005, 21:53

RoRo pisze:To zalezy z tym Vokolosem czy wogole bedziesz go mial :roll: Mam nadzieje ze tak bo jest fenomenem :wink:

Co do Mike'a Duffa to nie rob sobie jakis nadziei na przyslosc. To gracz na jeden sezon a wa nastepnym go ebdzeisz musial zmienic bo sie poziom rozgrywki zwiekszy i chlopak juz sobie nei bedzie radzil
:(

Manuele Amantini na prawa obrone. Bardzo perspektywiczny 16-latek :wink:

Sambe Cherno jak mialem to w debiuce w rep Anglii strzelil 4 gole :P Powaznie :D:D:D W Interze wymiatal mi :) Jest szybki i super karne wykonuje :P Wogole swietny snajper. Zalezy jakie Ci sie PA trafi ale mam nadzieje ze jakies wysokie bo ja mialem Sambe wymiatacza :P

No i koneicznie Costanzo albo Chiotis na bramke bo to perspektywiczni golkiperzy i sie nap ewno przydadza .. jak ghrasz PSV to bardzo bo Watterus ma 30 lat i za 2 lata bedzie bezuzyteczny :P:P:P
Co do tych bramkarzy to oczywiscie moji etatowi niemal bramkarze :) Do tego HUGO PINHEIRO - max tani max dobry zwlaszacza przyszlosciowo bramkarz - z portugalli 0 do tego jeszcze MOUSELIMIS, czy jakos tak mllody grek :) no i ISSAKSONA mozna tanio kupic - to tyle chyba co do GK :)

A ten grek to jednak stary :( Vokolos

Szkoda

Forza Inter !!

Wróć do „Hyde Park”