Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 27 cze 2011, 16:52

Wyciulali troche kasy za Liechsteinera,wiec moga sobie pozwolic na taki luksus.
Prezes nowy Standardu podobno za punkt honoru przyjął zatrzymanie na ten sezon Witsela.
Nie mowie,ze transakcja nie jest mozliwa,ale na chwile obecna jakos nie moge sobie wyobrazic Cesca w ACM :)
Ja też nie. Ale alternatywa wcale mnie nie przekonuje bardziej - to znaczy Ganso jako ofensywny pomocnik i Hamsik jako półlewy na pozycji Pirlo. Zamieniając ich pozycjami wyszlibyśmy na tym świetnie, ale dla mnie takie ustawienie (proponowane przez media i potwierdzane przez Allegriego) wygląda mi na równą głupotę, jak wystawianie powiedzmy Ibrahimovicia jako ofensywnego pomocnika, a Boatenga jako napastnika. Ogranicza się zalety Brazylijczyka i Słowaka przy okazji uwydatniając ich największe wady.
Ale kto wie, może to gdybanie nie ma sensu, bo nie dość, że żadnego z nich w klubie nie ma, to jeszcze może wcale nie być.

Z dwójki Fabregas-Hamsik (jako półlewy pomocnik) wolę... Pastore. Moim zdaniem Ganso na pozycji Pirlo i Pastore jako ofensywny pomocnik to podwaliny pod pomoc, z którą nie byłoby wstyd walczyć z Barceloną.

Wróć do „Włochy”