Re: FMy

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1377
Kibicuję: AC Milan

Re: FMy

Post autor: MazurXIII » 27 cze 2011, 21:48

Ludzie czemu wy bawicie się w stare wersje?Sentyment sentymentem,ale bez przesady...

FM 2011 jest jak do tej pory chyba najbardziej realistyczny z całej serii - agenci i możliwości interakcji z zarządem/zawodnikami wybijają ta wersję ponad 09 czy 10...chociaż nie jest pozbawiony błędów czy irytujących i nierealistycznych sytuacji - na mojej karierze ACM (na trzeciej łatce):

- Pato NIE jest liczony jako wychowanek Milanu do pucharów (mimo statusu wyszkolony w klubie - tyle że ma 0-21 zamiast 17-21 - ewidentnie bug),
- włoski paszport Ganso (błąd resercherów),
- brak paszportu EU Lameli (błąd resercherów),
- tragiczny poziom regenów w niektórych krajach,w tym niestety w Polsce,
- takie kwiatki jak 28-letni Messi (6x ZP pod rząd!!!) przechodzący na prawie Bosmana (!!!) do Milanu w sezonie 2016/2017...w Barcy miał ponad 300k na tydzień,u mnie zgodził się na 180...rozumiem,że Milan zdobył 6x LM pod rząd,ale reputacja Barcy nadal jest globalna...poza tym wychowanek,legendarny gracz klubu,w rubryce ulubiony klub Barca,Katalończycy w świetnej kondycji finansowej i z sukcesami sportowymi (leją Real aż miło) i taki kwiatek...z realizmem ma to tyle wspólnego co...
- brak zaliczenia do trofeów olimpijskich medali (biografia jak i galeria sław),
- nadal nie naprawiony bug z cierpliwością brazylijskiego ZPN - potrafią wywalić trenera z powodu remisu (!!!) w meczu Pucharu Konfederacji (!!!) mimo zapewnionego awansu z grupy.Bezsens.

Ale ogólnie grać się da - tylko te 1 miejsce dla gracza spoza UE we Włoszech boli jak diabli,ale powoli przymierzam się do jakiegoś klubu z Premiership (jak u Salasa syndrom wypalenia - mój obecny Milan to samograj - po 2 światowej klasy graczy na 1 pozycję,średnia wieku 23 lata,w drużynie U-20 aż roi się od nowych Vierich etc.)...może Newcastle?Tylko z drugiej strony te porąbane pozwolenia o pracę...a Hiszpania to już w ogóle odpada (rejestrowanie 25 graczy prze sezonem i tylko 3 spoza EU)...a może Ameryka Płd?W sumie Copa Libertadores jeszcze nigdy nie zdobyłem...

Wróć do „Hyde Park”