Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Re: Chelsea Londyn (zbiorczy)

Post autor: Pawel875 » 28 cze 2011, 17:50

marCHELSinio pisze:A co z Kevinem De Bruyne, podpisał już kontrakt ? Bo nie orientuje się w Jego sprawie...
Ostatnio ciszej się o tym zrobiło, wydarzenia związane z Villasem Boasem i piłkarzami Porto trochę całą sprawę schowały. Tak naprawdę nie wiemy, jak na to patrzy Villas Boas, bo w najlepszym wypadku (jeszcze byliśmy bez coacha) miało być tak: De Bruyne przychodzi, jednocześnie wypożyczamy go na rok do Anderlechtu w ramach zakupu Lukaku, przy którym można by liczyć na jakąś zniżkę. Pojawiały się też newsy, że Genk chciało sprzedać Kevina, ale jeśli w jego kontrakcie będzie klauzula, że piłkarz może być wypożyczony w Belgii tylko do Genk (wiem, dziwne). Mam tylko nadzieję, że cały transfer będzie dopięty, a AVB nie zsunie tego na dalszy plan.

Zresztą ostatnio w ogóle on prowadzi jakieś rewolucje, ponoć chce zmienić nam trenera bramkarzy :| Pytanie tylko po co? Powiedzmy sobie szczerze, na dzień dzisiejszy w Premier League mamy najlepszego golkipera (na świecie nie wiem, nie mam rozeznania co do pozostałych, ale Petra na nikogo bym nie zamienił - jest po prostu niesamowity, jeden z moich ulubieńców w CFC :wink: ), więc co tu zmieniać

Wróć do „Anglia”