.Specjalista od siedmiu boleści,który oglądał wszystkie mecze Realu w przerwach między oglądaniem powtórek meczów MU i wieczorynek najwyraźniej...tiaaa...bzdury kolego to ty wypisujesz,ale ci podpowiem - w meczach,w których Real się broni,a takie w sezonie można policzyć na placach jednej ręki.Rozumiesz do czego zmierzam,czy mam użyć capsa w wybranych wyrazach?BTW - spójrz co się dzieje teraz z waszym genialnym Berbatowem,wróć np.do dyskusji na temat tego zawodnika sprzed roku i nie denerwuj ludzi swoją 'wiedzą' i wszędobylskim 'bzdury piszesz'...albo się zastanów dlaczego Pique w Barcelonie jest gwiazdą a u was ponoć się nie sprawdzał.BTW - z innego tematu - jak ktoś pisze o skreślaniu Dżeko po pół roku to ja nie wiem czy śmiać się czy płakać...Wielka Wiedza,która nie rozróżnia pojęć linia obrony i bramkarz,Wielka Wiedza,która pomija coś tak trywialnego jak okres aklimatyzacjibzdury piszesz
EOT z mojej strony - bo wpadnie jakiś mod i zrobi porządek,a WP trzymam na nazywanie rzeczy po imieniu a nie offtop...
Marcelo mimo pewnego placu w Realu - z tego co się orientuję to na boku obrony w reprezentacji nie ma i nie miał pewnego miejsca NIGDY.Dunga na niego nie stawiał i wygląda na to,że Menez teraz też nie będzie - z rożnych przyczyn.Każdy selekcjoner poszukuje gracza lepszego w defensywie.Ale jest młody (23 lata) i wiele przed nim.Analogiczna sytuacja z Alvesem - gdzie długo przegrywał rywalizację z Maiconem.
Realista - jeśli przybędzie do was Neymar/Kun to raczej pożegnacie się z Benzemą,za którym nie przepada wasz trener.Bo Francuz chyba nie zaakceptuje roli napastnika nr 3...