To już oficjalnie:
Verdi w Torino na zasadzie współwłasności. Oby się w Torino rozwinął i wrócił do nas, bo to chyba nasz największy talent ostatnich lat. Myślę, że w tym klubie będzie miał szanse gry i rozwoju. Napewno lepsze rozwiązanie niż wypożyczenie do ligi portugalskiej a takie były niedawno plotki.
Nnamdi Oduamadi przechodzi na wypożyczenie do Torino i mają prawo pierwokupu. U nas kariery raczej nie zrobi, więc niech pogra dobrze to zarobimy trochę grosza.
Ferdinando Coppola również idzie na wypożyczenie. Wydaje mi się, że jeszcze trochę się powłóczy po innych klubów a w przyszłości zajmie miejsce Romy w Milanie.
Do nas przychodzi Gianmario Comi. Podobno napastnik, który ma zastąpić w Primaverze Berrettę. Również na zasadzie współwłasności.
Nie wydaję mi się, aby Łysy oddal Verdiego wzamian za mało znanego Comiego zwłaszcza, że Simone jeszcze rok może grać w Primaverze. Więc albo Torino dopłaciło coś kasy, albo to początek transakcji, która ma sprowadzić do nas Ogbonnę. Zobaczymy w przyszłości, ale tak się zastanawiam jeżeli to prawda jaki był sens sprzedaży Astoriego i wykupu Ogbonny? Strasser też może wylądować w Turynie.