Skoro piszesz bzdury, to mógłbyś je jakoś uargumentować. Henderson - drewno, Adam - drewno, Downing - drewno. Young - niedoceniany zawodnik, który dziwnym trafem bodajże rok temu znalazł się na liście najbardziej przereklamowanych angielskich piłkarzy.MGiggs pisze:Pytałeś czemu uważam Hendersona za drewniaka, teraz pytasz o Adama? Naprawde musze prawić takie banały?
MGiggs pisze:Technicznie MU jest dla Liverpoolu innym światem.
Ja pierdzielę, argument ze słabym dryblingiem totalnie z kosmosu. Jasne, że ma słaby drybling. Alonso też miał słaby drybling i nie przeszkadzało mu to w byciu jednym z lepszych rozgrywających, jakich widzieli kibice Premier League w ostatnich latach. Absurdalne rzeczy wypisujesz. Poruszanie się po boisku, przyjęcie i operowanie piłką to na pewno nie są elementy piłkarskiego rzemiosła, w których Adam jest słaby.MGiggs pisze:Chodzi o sama gre jak technike,poruszanie się po boisku. Przyjęcie takie sobiem,bardzo słaby drybling, sredniutkie operowanie piłką. Czasami da dobre crosa ale to wszystko.To nie jest gracz ktory pogra klepką,minie zawodnika.
Joe Barnes napisał jakiś czas temu bardzo fajny artykuł, w którym porównał tych dwóch zawodników. Ja wiem, że ocena Barnesa nie może się równać z Twoją oceną, ale wrzucę tłumaczenie: Czy Adam mógłby być nowym Alonso?MGigga pisze:Jesli porownujesz staty Alonso z statami Adama to gratuluje poczucia humory, sa pewne rzeczy ktory w statach nie widac.
Oglądałeś Liverpool pod wodzą Dalglisha?red85 pisze:Być może w Liverpoolu się sprawdzi, gdzie nikomu nie zalezy na tym, żeby pograć dłużej piłką, rozegrać ją mądrze w środku pola (...)
Dyskusja zaczęła się od Meirelesa i jego możliwego odejścia. Raul to zawodnik, który z powodzeniem może grać za napastnikami, ale tam LFC ma już Gerrarda, któremu Portugalczyk nie dorasta do pięt. Innej pozycji dla Meirelesa po prostu nie widzę. Raul nie potrafi dyktować tempa gry, jest słaby w rozegraniu, unika gry kontaktowej. Jako rezerwowy byłby ok, ale czy satysfakcjonowałaby go taka opcja?