Wiekszego gówna dawno nie czytałem,mówie o tym tekscie do ktorego dałeś link.Jeśli ktos porownuje Alonso do Adama jest niespełna rozumu. Adam dobry w odbiorze? Mam 100% pewność ze piszący ten tekst nie widział grającego Adama i opiera się jedynie na jakiś tabelkach. Adam w odbiorze jest słaby, popełnia mase fauli( 3 miejsce w lidze,zbiera mase kartek(równiez 3 miejsce w lidze) często przez słaba motoryke spoznia wslizg,popełnia głupie faule.
Tak jak napisał red85, Adam to słabsza lewonożna wersja Gerrarda i to do jego można porownac Adama. Porownanie do Alonso jest tak absurdalne że szkoda pisać cokolwiek więcej.
Alonso nie jest dryblerem ale przyjecie piłki,operowanie jej na małej przestrzeni,gre z klepki,jakosc podan ma nieporownalna do Adama,tylko slepiec nie widzi przepasci jaka dzieli tych zawodników.
O Youngu pisałem bardzo pozytywnie zanim trafil na OT, ba pisałem bardzo pozytywnie kiedy był blisko Liverpoolu, w tym temacie pisałem że Caroll będzie korzystał i będzie to świetny transfer na skrzydło.
Nie chce mi się Damianie robić dłuższego wywodu,tylko się dziwie że wklejasz tak debilne teksty.