Re: Liverpool (zbiorczy)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post autor: MGiggs » 01 lip 2011, 20:58

Czemu przesadziłem? Carrick swego czasu był kopią Alonso tylko miał wiecej zadań defensywnych.Oboje mają bardzo dobre długie podanie, mają wysokie iq boiskowe i nie rzucają idiotycznych piłek,strzelali bardzo mało bramek,bardzo mało się zapędzali pod bramke przeciwnika. Ogolnie Hiszpan jest lepszy(technika,operowanie piłka) ale Carrick jest lepszy w odbiorze ale styl gry swego czasu mieli wręcz identyczny, z tym ze jak napisałem Hiszpan był/Jest bardziej kreatywny.Carrick to zawodnik ktory w formie(czyli dawno :mrgreen: ) mogł zastapić Alonso a nie Adam :lol:

Karik z Fletcherem w ostatnim czasie grali bardzo mało razem jesli gralismy 2 w środku, to troche nie fer jeśli pamiętamy że w MU na srodku grał Giggs ze Scholsem. Nazwałem rzeczy po imieniu, Carrol technicznie jest Surowy, Henderson jeszcze bardziej, Kuytowi często na skrzydle brakuje dryblingu/techniki którą powinien mieć skrzydłowy, teraz Adam.
W porównaniu do MU Berbatov Giggs Nani to lekka mizeria jednak.

Naprawde jestem ciekawe jak będziecie grać jesli dojdzie Downing, bo wtedy 4-4-2 ale kto w środku :mrgreen: .Damianie się nie obrażaj, chyba jako jedyny z kibiców MU udzielam się tutaj często i nie idzie mnie posądzić o to że krytykuje The Reds na każdym kroku.

Clichy podobnio poszedł do City, więc dla Was zostaje Enrique, świetny techicznie ale...dziwny w defensywie choć za odpowiednią kase wart sprowadzenia.

Wróć do „Anglia”