Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Logan
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post autor: Logan » 01 lip 2011, 23:08

Duch pisze:Pewnie, że dla innych -takich których gra w Arsenalu kusi - to szansa bo nagle mogą dostać swoją życiową szansę, ale chyba nam wszystkim chodzi o piłkarzy, którzy mogą wnieść do gry odpowiednią jakość, co?
Za chwilę do nas dołączy Gervinho. Do tego dorzućmy np. Hondę, Elano czy Williana i Jadsona. To są bardzo dobrzy zawodnicy, a na pewno nie półka finansowa jak za takiego Hamsika, Pastore czy inne podobne gwiazdki. Robben ponoć chce odejść z Bayernu, więc tez można (a nawet trzeba) sondować jego sytuację.

Do tego nie zapominajmy o Ramsey'u, kapitanie walijskiej repry. Już w tej chwili jest lepszy w kilku elementach gry od Fabregasa (drybling, szybkość), podanie często ma na jego poziomie. Wyraźnie słabszy jest w regulowaniu tempa gry i pewności siebie, ale to się poprawi poprzez regularne występy. Ja na pewno postawiłbym na Aarona (ba, tak trzeba zrobić) jako ważne ogniwo w rotacji, dając mu sporo minut na boisku.
Magnum pisze: no no, ciesz się ciesz z odejscia jednego z najlepszych CMów na świecie
Ja bym powiedział jednego z większych CePów na świecie. Najpierw przedłuża kontrakt żeby zaraz smalić cholewki do Barcy, prosić o transfer i odstawiać cyrki w mediach i nie tylko.
Za kogo on ma ten klub, kibiców i kolegów z drużyny? Za 0, więc ja go też mam za 0.

Jak Twoja zajebista panienka puszcza się regularnie na mieście i wszyscy o tym wiedzą, że chce odejść, to Ty ją błagasz o pozostanie, rozumiem :lol:
Magnum pisze:ze zastapiony zostanie przez Kierana Gibbsa. :]
W trakcie sezonu pojawiały się głosy, żeby za słabego Clichy'ego dać wreszcie szansę od początku Gibbsowi. Nie było Ciebie przypadkiem wśród nich?

Wróć do „Anglia”