Re: FMy

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Re: FMy

Post autor: Pawel875 » 03 lip 2011, 10:37

Stało się :mrgreen: Odpaliłem w końcu tego FMa (wersje z 2007 roku), wybrałem Barcelonę ze względu, że mój rekord grania to ledwie 4 sezony, a że nigdy geniuszem Managera nie byłem (tzn nie wygrywałem meczów za każdym razem po 5:0, ale różnie bywało), to chcę zbudować zespół grający w stylu Barcy, w sparingach musiałem nanosić kilka poprawek, bo braki w kryciu często przyczyniały się do strat goli (już o to zadbałem, coś po prostu pojebałem zapominając dać stoperom krycia 1 na 1. Pewnie jeszcze będę starał się wszystko udoskonalać. Z transferami też fajnie. Trzeba szrotu się pozbyć więc pożegnałem się z Ezquerro (poszedł za 1 mln bodajże do Livorno lub kogoś w Hiszpanii) i Oleguerem za 3,5 mln nie pamiętam gdzie. Potrzebowałem DMa, bo miałem tylko Thiago Mottę (a wychodze z założenia że dwóch graczy na jedną pozycję to minimum), a Edmilson i Marquez będą wykorzystywani, ale na środku obrony. Sięgnąłem w takim razie po Lucasa Leivę z Gremio, skaut zresztą spodziewał się, że będę musiał zapłacić za niego więcej, oczywiście rzuciłem im nędzne 4 mln, a że brazylijczycy prawdopodobnie uznali, że to zaszczyt, że Barcelona składa im ofertę i że każdy będzie chciał u mnie grać, to nie robili przeszkód tylko od razu przyjęli, a Lucas dostał nędzny kontrakt z zarobkami w wysokości chyba 3000 lub 4000 euro tygodniowo :mrgreen: Widać, że chłopak szybko załapał styl gry Barcelony, miał być rezerwowym, ale chyba będzie grał w pierwszym składzie zamiast Thiago Motty :wink: Szukam w dalszym stopniu (nic się nie stanie jak nie znajdę) drugiego golkipera (trzecim będzie Albert Jorquera). Pierwotnie miałbyć Marcelo Grohe, ale jak na bramkarza na rezerwę za dużo sobie zażądali, więc powalczę o Tiago ze Sportingu, płacąc pewnie niewiele mniej niż milion.

Zresztą zobaczymy jak to będzie, może szybko mi się znudzi, a może w końcu pogram więcej niż marne rekordowe 4 sezony :)

Wróć do „Hyde Park”