Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 6628

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Boromir » 03 lip 2011, 15:00

Babel pisze:A Bastos nie przewiduje w najblizszej przyszłości ubiegania sie o paszport EU, bo chyba juz by mogł?
Ubiega się podobno, zresztą cały czas było mówione (jak jeszcze sprawa stała na tym, że jest z nami dogadany), że z finalizacją czekamy na paszport Bastosa. Teraz to podobno już w ogóle nie czekamy.
(L)oczkerson pisze:Mi osobiście taki pomysł się nie podoba jeśli mamy grać z dwójką środkowych napastników. Vucinica w JUVE nie chce.
Pełna zgoda. Sam fakt grania tak ofensywnie skrzydłami jest bardzo ryzykowny bo w Serie A doskonale wiedzą, jak wykorzystywać luki po bokach Juventusu. Po drugie Mirko jest piłkarzem zbyt chimerycznym a my przede wszystkim potrzebujemy bardziej stabilności i solidności niż wyskoków raz na kilka meczów.

Walczymy cały czas o Kuna. Ba, nawet sam Kun walczy o nas, a tymczasem:
Marco Motta pisze:Nie zostanę graczem Atletico. Fascynuje mnie pomysł zdobycia doświadczenia za granicą, ale jestem graczem wielkiego zespołu jak Juventus i chcę się pokazać z dobrej strony w nowym sezonie
I cały misterny plan w...

Naprawdę, wykupienie tego gracza stanowi dla mnie jak do tej pory największą zagadkę naszego mercato.

Wróć do „Włochy”