Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Re: Inter Mediolan (zbiorczy)

Post autor: Babel » 03 lip 2011, 15:46

Stankovic poza końcówka sezonu, gdzie miał wielkie problemy z urazami, to do momentu tychze kontuzji był jednym z najlepszych zawodnikow Interu (chyba tylko Eto'o prezentował wyzsza forme na przestrzeni calych rozgrywek). Zanetti jesli jeszcze gdzies gwarantuje jakość to tylko jak gracz stricte defensywny. Jest jeszcze Mariga, wiec wydaje mi sie zeby brakowało nam jakosci (ani ilosci) jesli chodzi aspekt gry defensywnej formacji środka pomocy naszej druzyny. Jesli natomiast napisałem ktos w rodzaju "defensywnego rozgrywajacego" to dlatego zeby mogł tworzyc pare srodkowych pomocników z Cambiasso, ale tez ze Stankoviciem, Motta, Mariga czy Zanettim. Chyba, ze ktos odejdzie bo 6 srodkowych pomocnikow na dwie pozycje to nie tak mało. Zeby wniesc nowa jakośc potrzeba kogoś, kto zagwarantuje inna jakość w organizacji gry, a nie kolejnego walczaka, który moze byc nawet lepszy jakosciwo od naszych obecnych pomocników, ale bedzie gral to samo.
Nie mam co prawda zdolności jak również odpowiedniego wykształcenia z zakresu pedagogiki, ale dla kolegi moderatora mogę zrobić wyjątek. Wszystko mu rozrysuje jak na kursie dla opóźnionej w rozwoju niepiszącej (i nieczytającej) młodzieży wiejskiej.
Jestes wielkim megalomanem i im szybciej sobie to uswiadomisz tym łatwiej bedzie ci w zyciu zawiazac jakies znajomosci tudziez tolerancje wsrod tych (jesli jednak jakies juz zawarłes) na głupoty jakie tworzysz i na które brakuje czasu by je prostowac. Naprawde nie jestes wcale taki madry, za jakiego sie uwazasz - swiadcza o tym chociaz to ze za kazdym razem gdy ktos wyrazi zdanie odmienne ucieksza jak zwykly netowy szczurek w inwektywy i docinki. Powodzenia we własnym swiecie.

Wróć do „Włochy”