Re: FMy

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Re: FMy

Post autor: THEMANIEK » 03 lip 2011, 16:51

Dodawanie nowego managera to naprawde jest niezly walek, kiedys chcialem zobaczyc jak to wyjdzie w CMie 4 i skladzik byl piekny, Figo, Zidane, Beckham, Buffon, Cassilas, Riquelme, Zanetti nazwij pilkarza on byl w skladzie, to bylo tylko do sprawdzenia ktory pilkarz jest naprawde najlepszy :P .

Gram teraz Fiorentina, strasznie bylem wkurwiony ze moja kariera Tottenhamem diabli wzieli ze wzgledu ze gralem w LE i LM naraz, screena wrzucalem wczesniej.

Fiorentina potencjal ogromny, niestety duzo kontuzji w pierwszym sezonie i do tego troche dlugow co lekko utrudnia wyciaganie perelek we wczesniejszych stadiach gry.

Pierwszy sezon ponizej moichoczekiwan, 6 miejsce tylko ale potem juz bylo lepiej i w drugim sezonie wygralem lige niespodziewanie tylko ze wzgledu ze we Wloszech licza sie mecze bezposrednie a nie roznica bramek i tak Inter oklepalem 2 razy a bilans bramek mialem gorszy o okolo 5 goli.

Wielka czwora u mnie wyglada tak Viola, Napoli, Palermo, Udinese i Inter dobija sie do nas.

sklad mam dosc ciekawy:

===================Cech=====================
De Silvestri==Papadopoulos==Varane===Coentrao===
=============================================
=======Asamoah=====Montolivo=================
==Ljajic======Paulo Henrique====Vargas=========
==============Neymar========================

dokupilem obecnie Machede i powiem szczerze, ze powoli zjada Neymara, Babacar swoje klepie takze.
Dwoch swietnych regenow napastnikow takze mam, moi wychowankowie, ale niestety atak to mam juz obsadzony.
Ogolni bardzo zadowolony jestem ze swojej kadry, nigdy nie mialem Cecha a i pierwszy raz mi sie promocja na niego zdarzyla to czemu nie mimo ze musze mu placic 550k ojro miesiecznie. :afro:

Wróć do „Hyde Park”