Re: Copa America 2011

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Re: Copa America 2011

Post autor: mete » 04 lip 2011, 10:40

Jak w Brazylii zrozumieją, że Menezes się nie nadaję na selekcjonera to będą już żegnać się z Mundialem. Można wiele złego powiedzieć o Dundze, ale jego ekipa tworzyła przynajmniej drużynę i była świetnie poukładana. Jedyne co Manu przejął od niego to dziwne powołania. Jak widziałem wczoraj grę Robinho to się zastanawiałem czy to ten sam gracz co w Milanie. To samo tyczy się Pato. Ta ekipa wygląda jakby nie miała żadnego planu taktycznego. A jak zobaczyłem wchodzącego na boisko Freda czy Lucasa(Wiem duży talent, ale talenty się ogrywa w meczach towarzyskich) to sobie pomyślałem co sobie teraz może czuć Hulk. Ganso grał słabiutko(IMHO też świetna decyzja trenera - zawodnik, który w tym roku zagrał około 10 meczów a od marca 1), ale kto miał go zmienić skoro Hernanes teraz na wakacjach? Oglądałem wszystkie do tej pory mecze Canarinhos pod wodzą Manu i sukcesów mu nie wróżę. Niech się w Brazylii szybko opamiętają, bo fajnie pokolenie będzie zmarnowane. Zresztą to samo tyczy się Argentyny.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”