Re: FMy

Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: FMy

Post autor: Minor » 04 lip 2011, 21:53

A ja zacząłem grać Malagą.
:beer:

Z takich tańszych wyborów to spróbuj Didier Dagard, ewentualnie Sergio Tereja. Ogólnie widzę, że sporo kasy wydajecie na transfery, kurcze, dla mnie największy wydatek to było bodaj 9 milionów na Lukaku, a to było na początku gry po sprzedaniu zawodników, chyba będę musiał się przyjrzeć tym ratom.
Obecnie kiszę się przed meczami z Napoli i teraz mam tutaj takie pytanie. Przebudowywał ktoś po paru sezonach totalnie skład i taktykę? Jestem obecnie ułożony totalnie pod 4-3-3, ale teraz tak zauważam, że gra trzema kompletnymi napastnikami już mi tak nie pasi i chciałbym zmienić to na coś nowego (najlepiej z dwoma napastnikami, jednym listem i jednym odgrywającym/kompletnym), zastanawiałem się nad dwiema opcjami - rozpoczęcie gry od nowa lub właśnie wyrzucenie w lecie tak z połowy składu i zbudowanie go na nową taktykę co wydaje mi się bardziej hardkorowe i na dłuższą metę bardziej fajne. Czy takie coś w ogóle ma jakieś szanse powodzenia? Jeśli zaś chodzi o moją nową taktykę to dobre wydaje mi się 4-2-2-2 (dwóch skrzydłowych/ofensywnych pomocników po bokach).

Wróć do „Hyde Park”