Re: FMy

Awatar użytkownika
MazurXIII
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1375
Kibicuję: AC Milan

Re: FMy

Post autor: MazurXIII » 04 lip 2011, 22:44

Ależ ta gra jest realistyczna... :roll: Sezon temu przybył do mnie Messi za free,podpisałem z nim dwuletni kontrakt...po roku postanowiłem go sprzedać - najwyższa pensja w zespole,nie gram wysuniętymi skrzydłowymi,a moi etatowi AMFowie są lepsi...liczyłem,że wyrwę z 60 mln € za 30-letniego zawodnika - srogo się zawiodłem - 6 klubów dało oferty po 11,5 mln €,w sumie zrozumiałe - tylko rok kontraktu.Teraz zgadnijcie gdzie poszedł mając na stole oferty z Chelsea,Manchesteru,Atletico (mistrz Hiszpanii i finalista LM),Bari (przejął ich jakiś bogaty Grek,druga potęga Serie A po moim Milanie,prowadzi ich Mourinho).HSV Hamburg (też jakiś bogaty właściciel) i...Realu Madryt...Tak jest - Messi w śnieżnej bieli,a Real ma teraz na skrzydłach 32-letniego C.Ronaldo i 30-letniego Messiego...
Zabawnie to wygląda 2016/2017 Barca => Milan za darmo,rok później Milan => Real za 11,5 mln €...i nie to żeby Leo zdziadział - rok w rok zdobywa Złote Piłki (chyba jakiś rekord)...co ciekawe nadal widnieje w rubryce legendy FC Barcelona - na drugim miejscu zaraz po Guardioli... :haha: :haha: :haha:
Wersja to 11.3.

Wróć do „Hyde Park”