Co zebranie to samo 'Problem z zespolami grajacymi w ustawieniu 4-4-2' i nie wiem gdzie i jak to poprawić. Czytałem troche na innych stronach na ten temat, ale jakoś słabo wyjasnione co w tej sytuacji robic..THEMANIEK pisze:patrz czesto na zebrania zaradu w ktorych to daja ci wskazowki ze grasz slabo pressingiem, albo zbyt szybko i twoi sie gubia z pilka
Pewnie w tym też coś było bo zmieniałem taktyke co 4-5 spotkań. Nie ogarniałem tez czemu piłkarze mają pretensje o to że w zespole jest mało dyscypliny. Przeczytałem gdzieś że trzeba ich karac za kartki itp. Na razie siedzą cichoSalas11 pisze:Drużyna dopiero się zgrywa, przyswaja narzuconą taktykę itd.
Rozmowy przed meczem i w czasie meczu powierzacie asystentowi? Mój problem słabej gry jak na razie się rozwiązał. Postawiłem na jedną taktyke którą gram dłuższy czas, a poza tym i to chyba to sprawiło że gra wygląda inaczej, własnie owe rozmowy przed i w czasie meczu powierzyłem asystentowi. Trochę zgłupiałem jak popatrzyłem co on im gada, ale najwyrazniej coś to pomogło. Ja jako że w FM.a grałem głownie w wersje 2006 i 2007 ( do nowszych roczników nie mogłem się przekonac... ) na razie powoli stąpam w tych unowoczesnieniach obecnej wersji. W starszej wersji przed meczem życzyłem szczęscia, a piłkarze grali jak z nut. Teraz w ogóle to się nie sprawdzało. Powoli i może coś z tego bedzie, dopiero się zaznajamiam z tą grą
Pasuje też znaleźć na prawą pomoc kogoś lepszego niź Menez bo franzuc szału nie robi..
No i pasuje też się ogarnąc z tą grą bo już drugą noc z rzędu zawalam gapiąc się w te pierdoły