Re: FMy

Awatar użytkownika
Sinik1988
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 99

Re: FMy

Post autor: Sinik1988 » 05 lip 2011, 9:26

Znudziła mi sie gra PSG po 7 czy 8 sezonach (Dlatego ze nie mogłem za wiele zdziałać w Europie raz udało mi się wygrać Puchar Europy oraz dojść do półfinału ligi mistrzów )i dlatego właśnie trzeba było poszukać czegoś nowego a że nie grałem w tym FM jeszcze żadną drużyną z Hiszpani i tak właśnie zacząłem gre Atletico Madryt. Przed 1 sezonem udało mi się za gotówkę sprowadzić dwóch graczy czyli Lichstainera z Lazio za 7 mln oraz Ramiego z Lille równierz za 7 mln Euro i przyszło 3 czy 4 graczy za darmo (Yakubu,Akram,Vittek i ktoś tam jeszcze nie pamiętam) natomiast w styczniowym okienku przyszedł za 4 mln Varane z Lens a co do samego sezonu to 5 miejsce na koniec w Lidze ,w Lidze Europy był pólfinał natomiast Puchar Hiszpani udało mi się wygrać w 1 sezonie :D i to by bylo na tyle.
Sezon Drugi póki co jestem liderem z 1 pkt. przewagi nad Realem ,czeka mnie finał Pucharu Hiszpani a w Lidze Europy jestem póki co w 1/8 i w dwumeczu zmierzę się z Totenhamem,co do transferów to tak zaklepani zostali przed sezonem za darmo Taiwo,Mexes,Machedilidze (czy jak sie to pisze Gruzin tak czy siak)Steinson a za gotówke przed sezonem sprowadziłem Arturo Vidala z Leverkusen za 12,5 mln Euro w styczniu przyszedł z promocji za 2,1 mln z Sportingu L. białorusin (Niewiem jak sie to pisze ale zaczyna sie na N :lol: ) i póki co to by było na tyle :D

Wróć do „Hyde Park”