W wersji 11 takie karanie najczęściej kończy się na tym, że piłkarz czuje się wyalienowany, chce odejść, ogólnie robi się niefajnie. Ja wolę dawać same upomnienia, skutkują przynajmniej tym, że piłkarz przyznaje mi racjęSalas11 pisze:Za brutalne faule, po których delikwent dostaje czerwoną kartkę zawsze daję karę dwóch tygodni bez pensji, bo zwyczajnie nie toleruję takich zachowań i szlag mnie trafia, gdy za głupie wejście z tyłu na nogi wyaltuje mi zawodnik.
PS,
Ja właśnie zacząłem PSG. Mam ambitny plan stworzyć zespół złożony niemal wyłącznie z Francuzów, na tę chwilę skład przedstawia się następująco:
----------------------------------------------------Gameiro
-------------------Nene----------------------------Bodmer---------------------------------Giuly
-----------------------------------------Clement-------------Chantome
------------------- Tiene---------------Sakho------------------Camara-------------------Jallet
----------------------------------------------------Douchez
Czyli na tę chwilę mam 9 Francuzów w pierwszym składzie. Na ławce kilku ciekawych zawodników (Armand, Makonda, Hoarau - wszyscy Francuzi), Gameiro już miałem, bo gram na uaktualnieniu z 24.06 (De Gea jeszcze w Atletico
Pora podbić Ligue Une