Re: FMy

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8395

Re: FMy

Post autor: piotrcies » 05 lip 2011, 13:45

Salas11 pisze:Za brutalne faule, po których delikwent dostaje czerwoną kartkę zawsze daję karę dwóch tygodni bez pensji, bo zwyczajnie nie toleruję takich zachowań i szlag mnie trafia, gdy za głupie wejście z tyłu na nogi wyaltuje mi zawodnik.
W wersji 11 takie karanie najczęściej kończy się na tym, że piłkarz czuje się wyalienowany, chce odejść, ogólnie robi się niefajnie. Ja wolę dawać same upomnienia, skutkują przynajmniej tym, że piłkarz przyznaje mi rację :wink:

PS,
Ja właśnie zacząłem PSG. Mam ambitny plan stworzyć zespół złożony niemal wyłącznie z Francuzów, na tę chwilę skład przedstawia się następująco:

----------------------------------------------------Gameiro

-------------------Nene----------------------------Bodmer---------------------------------Giuly

-----------------------------------------Clement-------------Chantome

------------------- Tiene---------------Sakho------------------Camara-------------------Jallet

----------------------------------------------------Douchez

Czyli na tę chwilę mam 9 Francuzów w pierwszym składzie. Na ławce kilku ciekawych zawodników (Armand, Makonda, Hoarau - wszyscy Francuzi), Gameiro już miałem, bo gram na uaktualnieniu z 24.06 (De Gea jeszcze w Atletico :P ). Tiene niedługo zostanie zluzowany, mam nadzieję, przez Makondę, Nene jest zbyt dobry, żeby go jakiś Francuz wygryzł, ale już ma rywala znad Sekwany (wypożyczyłem Traore z Arsenalu). Moja lista życzeń zawiera nazwiska M'Vili, Sissoko, Corchii (mój ulubieniec z wersji '11), Varane'a, więc kilku Francuzów jeszcze chciałbym ściągnąć. Oczywiście nie od razu, ale po sezonie mam nadzieję na jeszcze bardziej francuskie PSG niż obecnie. Marzy mi się wysoka wartość atrybutu "stosunek do krajowych piłkarzy", ponieważ zawsze mam niskie wartości (teraz chciałbym tak 75%) :D Spróbuję sprzedać jeszcze Lyundiulę, Erdinca, Santosa, zarobię, mam nadzieję jakieś 5-7 mln, a że mam już ok 7 do wydania, to może na jakiś ruch z listy życzeń już starczy. Szczególnie chciałbym kogoś do środka pola, bo ta formacja trochę kuleje. I poszukam fajnego ofensywnego pomocnika (Francuza oczywiście), bo Bodmer mnie jakoś nie przekonuje.
Pora podbić Ligue Une :D
Ostatnio zmieniony 05 lip 2011, 14:02 przez piotrcies, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Hyde Park”