Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: MarcinW » 05 lip 2011, 14:11

Skoda, że zapomniałeś odnieść się do treści merytorycznej, zamiast tego podkreślając słowa powszechnie używane za obraźliwe majac zapewne na celu zdyskredytowanie mojej osoby, co tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że moja reakcja była zbyt łagodna.
No i oczywiscie, prokurator moze reprezentowac interesy Juve czy Moggiego (nazwiska i nazwy wlasne piszemy z wielkiej litery), ale juz nie moze reprezentowac interesow Interu czy Morattiego...
Jeden prokurator (dwóch, trzech) może reprezentować interesy Milanu, Juventusu czy też Interu ale nie sadzę, aby ktoś miał w kieszeni wszystkich ludzi, którzy są władni zainicjować tego typu postępowanie a organów mających odpowiednie kompetencje nie jest mało.
to zostanie zelzony przez takiego wielce obzartego wszelakimi rozumami MarcinaW, ktory nawet wyslowic sie poprawnie
Kolejny merytoryczny argument wydobył sie spod twojej klawiatury, wszak największą wartość na forum piłkarskim ma umiejętność poprawnej pisowni.
jesli ktos ma swoje zdanie
Tutaj nikt nie wyraża swojego zdania. Bo wyrażaniem zdania ciężko nazwać szarganie dobrego imienia klubu opieracjąc się na raporcie nie wywołującym jakichkolwiek skutków prawnych który równie dobrze mógłby zostać napisany przez Moggiego.

Wróć do „Włochy”