Re: FMy

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8395

Re: FMy

Post autor: piotrcies » 05 lip 2011, 14:40

Salas11 pisze:Bazuję na wersji 09. Nie przypominam sobie, aby kiedykolwiek zawodnik zbulwersował się na mnie za to, że dostał zjeby za brutalną grę. Zawsze ta sama kara, zawsze ta sama reakcja czyli skrucha i obietnica poprawy na lepsze :P
Też bazowałem na wcześniejszych wersjach i się trochę zaskoczyłem, gdy kilkukrotnie piłkarze byli zszokowani moimi karami :P
Minor pisze:Za czerwo bardzo brutalne można spokojnie dawać tydzień/dwa zawieszenia pensji zaś jeśli da się zawieszenie pensji za dwie żółte kartki to najczęściej wąty ma i wtedy niestety trzeba mu lizać dupę, bo bardzo ciężko z tego wyjść.
Widocznie to zależy od piłkarza, jakichś jego atrybutów (ambicja(?), determinacja(?)), niektórzy po prostu nie znoszą surowszych kar. Co do odbierania pensji po dwóch żółtych, to wiadomo, nie ma opcji, żeby delikwent ją spokojnie przyjął :roll:
Sinik1988 pisze:piotrcies a skąd masz to uaktualnienie??
Stąd :wink: http://www.cmrev.com/fileplanet/plik/FM ... -v_01.html Pliczek wrzucasz do folderu (..../Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/Editor data). I pamiętaj, żeby jedynie to uaktualnienie wybrać przy nowej grze, bo mogą być problemy (przy wyborze bazy danych masz tam jakieś pliki, wciskasz "zmień" odznaczasz pozostałe pliczki, o ile jakieś masz zaznaczone :wink: )

Taktyki pod PSG powstają, druga to 4-3-3 (w FMie 4-5-1, coś a'la Barca, bez ofensywnego pomocnika, gram, jak zwykle z 1 napastnikiem - oczywiście mam 2 wersje każdej taktyki - pod Gameiro i pod Hoarau, nie bawię się w ofensywne-defensywne warianty, to robię w każdym meczu w zależności od wyniku, gram bardzo wyważonymi ustawieniami, z dość przeciętną mentalnością i, co wydaje mi się podstawą, niezbyt dużymi wahaniami tejże mentalności - od 8 do 18 :D ) Idę po majstra! :P

Wróć do „Hyde Park”