Ja nie rzuciłem podejrzenia, po prostu wskazałem osoby (kluby) dla których takich rozstrzygnięcie jest korzystne, a jak sam zapewne wiesz jednym z haseł wyborczych jak i powyborczych waszego prezydenta było odebranie tytułu Interowi. Poza tym to wasz klub najmocniej naciskał na pociągnięcie do odpowiedzialności Interu próbując udowodnić światu, że wszyscy są umoczeni. Ponadto wasi działacze każdą swoją wypowiedzią starali się stworzyć odpowiednią atmosferę niechęci i agresji, która sprzyja takim rozstrzygnięciom. Co do ewentualnych powiązań napisałem, że NIE WIEM. Zresztą nie tylko Juventus ma interes w takim działaniu a wiele innych osób (osób prawnych itd.) dla których los Interu nie jest obojętny.Rzucić podejrzenie jest zawsze łatwo.
Człowieku, prokurator nie jest człowiekiem nauki, którzy dąży do tego, aby poznać prawa rządzące światem społecznym i aby wykryte prawidłowości były w najwyższym stopniu zgodne z rzeczywistością, celem jego istnienia jest strzeżenie praworządności przy szczególnym uwzględnieniu ścigania osób, które postępują w sposób niezgodny z przepisami prawa, zaś działania o których mówimy po pierwsze nie mają nic wspólnego z praworządnością ponieważ zgodnie z prawem sprawa jest przedawniona więc rola prokuratora na typ etapie się konczy (to raz) a dwa celem prokuratora w przeciwieństwie do różnego rodzaju komisji śledczych nie jest wydawanie ekspertyz, opinii czy też różnego rodzaju raportów nie wywołujących jakikolwiek skutków prawnych tylko dokonywanie czynności prokuratorskich, które takie skutki mają wywołać. Zresztą ten świat jest tak zbudowany, że w różnych strukturach, które nie są w sposób prawny powiązane z własną jednostką ma się ludzi sobie życzliwych i nie mam wątpliwości, że taką osobą był ten prokurator (komu życzliwą mogę się tylko domyślać). Ponieważ w mojej ocenie ten pan nadużył swojego prawa czyniąc z niego użytek sprzeczny z istotą swojego urzędu i mam nadzieje, że zostanie pociągnięty do odpowiedzialności.to teraz się zastanów dlaczego ktoś piastujący niezawisłe stanowisko postanowił zająć się sprawą wiedząc, że jest ona w sporym stopniu bezcelowa bo nie doprowadzi do wyroku. Może dlatego, że dąży do prawdy? Nieeeee to idiotyzm przecież mówimy o prokuratorze to nie może być jego intencją. On z całą pewnością musi być zbrojną bojówką JUVE!
Że niby co pisałem nt. kultury ? Oświeć mnie.hciałbym szeroko i rzeczowo skomentować wypowiedź MarcinaW, ale pisał dużo o kulturze po czym sam zaprzeczył jej słowom nie stosując się do jej elementarnych zasad
Chciałbyś ale nie możesz nie potrafisz ? Po co takie wykręty. Wystarczyło napisać, że to ciebie przerasta i tyle.Chciałbym szeroko i rzeczowo skomentować