Re: Copa America 2011

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Copa America 2011

Post autor: Dr.Football1 » 05 lip 2011, 17:28

Jezeli odpowiednie wnioski wyciagaja postronni kibice,to mam nadzieje,ze Batista rowniez wytezy mozgownice i zrobi kilka niezbednych zmian na nastepne spotkanie/spotkania.

Po pierwsze za Banege Pastore - gwiazdor Palermo bedzie na pewno gral wyzej niz zawodnik VCF,ale patrzac na liczbe okazji stworzonych przez Albicelestes w meczu z Boliwia,uofensywnienie taktyki jest wrecz niezbedne. Poza tym strasznie brakuje kogos kreatywnego w srodku pola,co oczywiscie nie oznacza,ze Cuchu czy Masche to drewniaki :) Po prostu Javier to gracz,ktory bedzie potrafil troche 'rozruszac' ten genialny atak,zagrac prostopadla pilke,wyregulowac tempo,zdublowac pozycje kogos z dwojki cofnietych napastnikow.

Po drugie Kun za Teveza/Lavezziego - Sergio musi wyjsc w podstawowym skladzie,nie ma innej opcji. Przez caly sezon ciagnal gre Atletico,jest w swietnej formie i w koncu to on uratowal tylek Batiscie w pierwszym spotkaniu grupowym. Tevez mecz z Boliwia praktycznie przechodzil,Lavezzi sie staral,ale nie wychodzilo mu komletnie nic - jak dla mnie conajmniej jeden z nich out. Ja osobiscie dalbym odpoczac Carlosowi.

Tak to widze:

Cuchu --- Masche

----- Pastore -----

Aguero --- Lavezzi/Di Maria

------- Messi -------

Wróć do „Piłka nożna na świecie”