Dziwnie się czuję w tym momencie bo okazuje się, że miałem/mieliśmy rację. Oczywiście nie zamierzam czerpać z tego satysfakcji chociaż chyba powinienem po tym jak Juventus i jego kibice byli w swoim czasie na forum oczerniani. Co jeszcze bardziej dziwne nawet teraz jesteśmy oczerniani przez osobę niejakiego MarcinaW, którym powinien przystopować z inwektywami bo to donikąd nie prowadzi. Ze swojej strony pragnąłbym tylko oddania tego co nasze czyli przeprosin od kibiców onegdaj "jedynego czystego klubu w Serie A". Wiem, że zostanę zaraz zmieszany z błotem, że niby jak śmiem! Miejcie jaja i przyznajcie że Wasze zachowanie kiedy wskazywaliśmy, że w aferę był zamieszany również Inter było po prostu żalosne. Jak komuś wstyd to niech przeprosi na privie, teraz zobaczymy kto ma jaja.
Abstrahując od tego to uwierzcie mi, że naprawdę nie jestem z rozwoju sytuacji zadowolony, ba wręcz mierzi mnie strasznie coraz większy syf w calcio i sposób w jaki my kibice włoskiego futbolu jesteśmy traktowani na forum polskich portali piłkarskich.
Bez odbioru, mam nadzieję, że zachowacie resztki kultury drodzy Milaniści i Juventini.