Z Montpellier jest swietny Abdel El Kaoutari obronca srodkowy i do tego przydatny na lewej stronie, do tego lewonozny czyli nie mazbyt wielu takich na rynku a sa przydatni.
Najlepszym stoperem jest chyba Papadopoulos z Shalke.
Chyba najdluzsza kontuzja jaka sie przydarza to 9 miesieczne zlamanie nogi a tak to wiazadla na 7-8 miesiecy i zerwania miesni na 5-6, a to jest zalezne od natezenia treningow, od trenerow ktorych sie posiada a takze od tego jak czesto owy zawodnik gra, u mnie teraz Coentrao wypadl na 8 miechow, wlasnie sie wyleczyl ale mu nie wroze powrotu do pierwszego skladu niestety, ale na lawke jak znalazl.
Mirek15 Udinese ma swietny sklad, Nigdy w zyciu nie wystawiaj Sancheza na srodku, tylko i wylacznie prawe skrzydlo, kup kogos wysokiego na atak, jak Babacar albo Lukaku, na lewe skrzydlo przerob Di Natale i Neymara, i masz napad na lata.
Ja kiedys jak gralem to nigdy na obrone Udinese nie narzekalem, Coda, Domizzi nawet nawet grali, tragedii nie bylo a powiem szczerze ze mi Zapata duzo goli zawalil, ale to kwiestia sezonu, dwoch i kupisz duzo lepszych pilkarzy na ich pozycje.